Dog Dance nieuws

Nederlands Kampioenschap 2016

nk2016

Dogdance weekend 2016

lindaIn het weekend van 18 en 19 juni was er een dogdance weekend bij de VVH welke door de VVH werd georganiseerd in samenwerking met Dancing Paws. Deze keer was het in verschillende klasses een VVH-feestje met betrekking tot de prijzen en einduitslagen. Daarnaast is er op zaterdag ook nog een delegatie van het Eindhovens Dagblad geweest, die enkele uren hebben gefilmd, gefotografeerd en interviews hebben afgenomen.

andreMensen die zaten te kijken konden genieten van allerlei soorten honden die met de handler leuke routines lieten zien. Ook was er een groot diversiteit aan niveaus in het dansen. Van beginners tot Nederlands Kampioenen.
Deelnemers van de dogdance kwamen vanuit heel Nederland naar Valkenswaard
Maar de verrassing kwam eigenlijk toch wel uit de deelnemers vanuit de VVH.
Vijf dogdance cursisten zouden ook meedoen, 3 daarvan al op de zaterdag en op zondag zouden ze allemaal optreden.

Zaterdag
In de HTM-recreatie Kwalificatie is Andre de Jong 3e geworden.
In de Freestyle recreatie Kwalificatie is Linda Ruijg 2e geworden met een promotiepunt en Liesanne van der Linden 1e, ook met een promotiepunt. Haat cijfers logen er ook niet om, 8,4 en 8,9.
Daarnaast werden er ook nog jury waarderingen uitgereikt. Linda kreeg de prijs voor “Beste interpretatie muziek” en Liesanne kreeg de prijs “Aanstormend talent” en “Leukste move in routine”

        liesanne  vera  irma

Zondag

In de HTM-recreatie Kwalificatie is Andre 1e geworden met een promotiepunt.
In de Freestyle recreatie Kwalificatie is Linda 3e geworden, Irma Kraamwinkel 2e met een promotiepunt en Liesanne weer 1e met een promotiepunt. Deze keer waren de cijfers nog hoger, 9,0 en 9,2. Wie weet hebben wij op de VVH wel de toekomstige Nederlands Kampioen Freestyle in huis.
Ook op zondag zijn er jurywaarderingen uitgegeven. Irma kreeg de prijs voor de “vrolijkste combinatie”. Vera Kox kreeg de prijs voor “De verassing van de dag” Linda kreeg net als op zaterdag de prijs voor “Beste interpretatie muziek” en Liesanne kreeg net als op zaterdag de prijs voor “ Aanstormend Talent”

Al met al een erg succesvolle dogdance wedstrijd waarbij alle deelnemers van de VVH in de prijzen zijn gevallen. Dit gaat nog heel wat beloven voor de toekomst.
hondenlijn

Nederlands Kampioenschap 2015

Uitgegeven 17 oktober 2015

 

In het weekend van 10 - 11 oktober 2015 was er het Nederlands Kampioenschap Dogdance. Tijdens dit kampioenschap zijn op zondag de Nederlands Kampioenen gehuldigd. In de Freestyle is Grietje Wagenaar kampioen 2015 geworden en in de Heelwork to Music is het Marina Delsink.

Vanuit de VVH hebben ook 2 leden deelgenomen aan dit kampioenschap.
Andre de Jong heeft deelgenomen aan de klasses HTM-beginners, Freestyle(pairs)-in de huid van, Freestyle-in de huid van en HTM-recreatie-kwalificatie.
Hij is in die klasses 2 keer 2e en 2 keer 3e geworden.
Sandra Danen heeft deelgenomen aan de klasse Freestyle-recreatie-kwalificatie en is daarin 1e en 5e geworden. Bovendien was ze in die klasse ook nog "overall" 2e geworden.
hondenlijn

 

 

Kerstoptreden 2014

Op de laatste zondag van het jaar hebben de dogdancers wegens enorm succes weer een kerstoptreden verzorgd.
Waren er vorig jaar nog 4 induviduele optredens te zien, dit jaar 2 groeps-routines en 2 induviduele optredens.

film

hondenlijn

Wedstrijd Dogsport Event

2014062201Uitgegeven 25 juni 2014

Afgelopen weekend, op zondag 22 juni, is Andre de Jong met Turbo aanwezig geweest bij de Dog Dance wedstrijd op het Dogsport Event in Den Ham.

Hij heeft daar een 5e plaats met promotiepunt gelopen.


 

hondenlijn

Aanmelden nieuwsbrief

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer