Gedragsbegeleiding

Bij het (her)opvoeden van uw hond kan het zijn dat uw hond gedragingen vertoont die moeilijk of niet in groepsverband op te lossen zijn. Hiervoor beschikt de VVH over een gediplomeerde gedragstherapeut, Adrienne Swinkels

Dit zijn deskundigen, zij hebben een meerjarige opleiding op HBO niveau gevolgd, op het gebied van hondengedrag. Zij kunnen met name hulp bieden daar waar het gedrag van de hond als hinderlijk of problematisch ervaren wordt. De gedragstherapeut/-begeleider richt zich vooral op het gedrag van de hond en de invloed die de eigenaar daarop kan uitoefenen.

Voor vragen over het gedrag van uw hond en/of gedragstherapie kunt u contact opnemen met:
- Adrienne Swinkels, tel. 06-83594797 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB. Om de kwaliteit van de gedragstherapie te garanderen werkt de VVH alleen samen met gediplomeerde en door de VVH erkende gedragstherapeuten. Voor iedere andere dan bovengenoemde personen die zich uitgeven als gedragstherapeut neemt de VVH geen verantwoording en is de VVH dan ook niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.

Aanmelden nieuwsbrief

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer