Hondensport

Hondensport bij de VVH
Indien u in bezit bent van het diploma Gehoorzame Hond van de VVH (of vergelijkbaar na overleg) kunt u deelnemen aan de verschillende vormen van hondensport welke de VVH u te bieden heeft.

Agility (behendigheid)
In een beginnerscursus maken baas en hond kennis met de verschillende toestellen, daarna wordt per cursus de moeilijkheidsgraad hoger waarna u uiteindelijk deel kunt gaan nemen aan (landelijke/vriendschappelijke) wedstrijden. Alle wedstrijden zijn volgens de eisen van de Raad van Beheer (www.raadvanbeheer.nl).

Dog Dance
Houd je van muziek en lijkt het je leuk om op het ritme van muziek intensief bezig te zijn met je hond dan is Dogdance iets voor jullie. Bij Dogdance draait het niet alleen om het aanleren van de trucjes, maar in grote mate ook om de relatie en de samenwerking tussen baas en hond.

Obedience Fun (gedrag en gehoorzaamheid)
Wil je de gehoorzaamheid van je hond op een leuke en ontspannen manier naar een hoger niveau brengen, dan is Obedience Fun iets voor jou. Door spel met de training te combineren leren we de hond op een hoger niveau te gehoorzamen. Dat maakt het trainen leuk voor baas en hond.

Recreanten
Voor mensen die wel op een leuke manier met hun hond bezig willen zijn maar geen ambitie hebben om wedstrijden en/of examens te lopen hebben wij de recreantencursus. In deze groepen wordt van alles gedaan wat leuk is voor baas en hond. Dit kunnen andere hondensporten zijn maar ook spelletjes of wandelingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer