VVH in actie met Corona

Kaderleden komen met een hartverwarmende actie om bewoners van vepleeghuizen even een leuke tijd te geven in deze tijd
Volg het blog
Lees meer

Zoeken

Andre de Jong

andreWat is je naam en functie bij de VVH?
Andre de Jong mijn functie's bij de club zijn kartrekker van het Demoteam, de dogdance en de redactie. Verder ben ik instructeur en webmaster van de website van de VVH.

Wat is je geboortedatum?
20-10-1967

Ben je verliefd/getrouwd/ relatie?
Na mijn scheiding ben ik happy single.

Heb je kinderen?
Nee helaas niet.

Wat is je beroep?
Chemisch voorbehandelaar in de industriële spuiterij daarnaast doe ik ook webdesign.Voorheen ben 8 jaar kok geweest bij stichting valkenhof, daar werkte ik ook al met grote pannen om de maaltijden te bereiden.Nu werk ik met nog grotere pannen om de producten voor te behandelen voor de spuiterij.De producten waar je dan aan moet denken is heel breed van medical systems bijv.röntgenapp.tot balustrades in een nieuwbouwproject.

Heb je huisdieren?
Ja één hond Turbo en verder alles wat er rondkruipt en krioelt in mijn tuin.

Heb je zelf ook cursus gevolgd bij de VVH?
Ja hoor puppycursus, jongen honden, EG, VEG, en GH.De benamingen EG en VEG komen we nu niet meer tegen bij de gehoorzaamheidscursus.

Hoe lang ben je al kaderlid bij de VVH?
Sinds 2002.

Hoe ben je bij de VVH terecht gekomen?
Ik wilde met mijn eerste pup (Junior) op puppycursus en ben hier bij de VVH mee gestart, daarna de EG gedaan en gestart met de VEG maar helaas moest de hond toen al met pensioen vanwege een hartaandoening. Wel heeft Junior nog een rubriek gehad op de site van de VVH “Junior verteld” waarin van de hond uit gezien, van alles werd verteld wat hij zoal meemaakte.

Wat vind je het leukste bij de VVH?
Het feit dat je met zoveel verschillende soorten mensen, met zoveel verschillende karakters en die ook op zoveel verschillende manieren werken, we samen toch een eenheid zijn.

Tja, na zo’n vraag komt er natuurlijk altijd een keerzijde, wat vind je minder leuk?
Tja ik ga niet zeggen in de regen training geven.Na héél lang nadenken komt er toch een minpunt.Ik vind het niet leuk dat het steeds vaker voorkomt dat je midden op het pad van hondendrol naar hondendrol glijd, zelfs tot op het veld hier.Waarschijnlijk komen veel mensen uit de buurt hun hond hier uitlaten, vooral nu ze niet meer via het veld het bos in kunnen.

Hoe zie jij jou bij de VVH in de toekomst?
Ik zie mijn toekomst bij de VVH vooral met heel veel dogdance.

Wat zijn jouw hobby's en favorieten?
De VVH, koken, dogdance, werken met mijn handen van snuffelkleden maken tot werken aan web design.En vooral heel veel met mijn hond bezig zijn, zo ga ik heel graag samen zwemmen met Turbo.

Wil je zelf nog iets kwijt?
Ja, helaas zijn er nog heel veel mensen die na de opvoedcursus niets meer met hun hond doen als alleen het dagelijkse blokje om .Er is zoveel leuks om met je hond te doen en mijn ervaring is dat de hond dit als zeer prettig ervaart, de baasjes zelf trouwens ook de band met je hond word hier nog beter door.

Afgenomen: donderdag 16-07-2015

Aanmelden nieuwsbrief

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer