Hond van de maand

hond van de maandGriffon NivernaisLees meer

Zoeken

Nieuws

Meerstedenwedstrijd 2018-4

Op zondag 29 april was de eerste Meerstedenwedstrijd van dit jaar bij de VVH! Samen met KC Oss, KC de Kempen en DGH strijden de verenigingen onderling elk jaar om de individuele bekers, wisselbekers en de grote bokaal.
Het was weer een gezellige sportieve dag, het begon met echt hondenweer, dat waren voor de deelnemers en honden best lastige omstandigheden! Gelukkig werd het in de middag droog en konden we aan het einde van de dag mooi buiten de prijzen uitdelen. Want die waren er ook voor onze vereniging weer bij!
In de EG werd Leon van den Wildenberg 3e met Amy en Karin Louwers 1e met Dexter. In de OB1 werd Betsy Senders met Bonty 1e, en in de OB2 Taike Milchers met Floortje 2e. Daarnaast wonnen we de EG wisselbeker en de OB1 wisselbeker. Dat betekende dat we die dag de beste vereniging waren en de grote Bokaal kregen! 
20180501 01

(mocht je het als cursist leuk vinden ook een keer mee te doen dan kun je voor meer informatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
hondenlijn

Meerstedenwedstrijd 2017-3

 

Zondag 27 Augustus was voor het eerst de FCI Obedience Meerstedenwedstrijd bij de VVH. Het was een mooie dag! Heel erg bedankt ringstewards, keurmeesters, vrijwilligers en deelnemers!

Natuurlijk waren er ook weer mooie resultaten bij onze deelnemers! Iedereen was erg vooruit gegaan. Daarnaast zijn er ook bekers behaald; Raymond Taco Kunstt met Dede 3e OBB, Betsy Senders met Bonty 1e OB1, Taike Milchers met Floortje 1e OB2 en daarnaast de wisselbeker OB2. Allemaal goed gedaan!

OB Meersteden 01 OB Meersteden 02

hondenlijn

Meerstedenwedstrijd 2017-2

zondag 2 juli 2017

Vandaag hebben 10 cursisten van de VVH meegedaan aan de tweede Meerstedenwedstrijd dit seizoen bij DGH. Het was een gezellige dag en iedereen heeft goed zijn best gedaan!
Ook zijn er weer een aantal prijzen uitgereikt; Betsy Senders met Bonty 3e plaats OB1, Yvonne Reijbroek met Tessa 1e plaats OB1 en Taike Milchers met Floortje 1e plaats OB2. Daarnaast hebben we ook de wisselbeker voor de OB1 gewonnen.
2017 07 02 FCI OBhondenlijn

Meerstedenwedstrijd 2017

Zondag 9 april was het voor de VVH FCI Obedience de eerste keer dat we meededen met de Meerstedenwedstrijd! Het was een erg gezellige dag en er zijn ook een aantal prijzen behaald;

Individueel had Yvonne Reijbroek met Giovanni 4e prijs EG, Raymond Kunstt met Dede 2e prijs OBB, Betsy Senders met Bonti 3e prijs OB1, Yvonne Reijbroek met Tessa 1e prijs OB1, en Taike Milchers met Floortje 1e prijs OB2.
Daarnaast hadden we overall de hoogste score in de OB1 en daarmee een wisselbeker!
2017 4 09 FCI OBhondenlijn

Fijne feestdagen

FIC OB 03

Aanmelden nieuwsbrief

Activiteit

13 november 2018
Vuurwerk
lezing
vuurwerk

Lees meer

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer

VVH naar tenniscomplex ?

Volg hier de laatste ontwikkelingen over de VVH op Den Dries

Laatste update 19-06-2017
Gestemd over tennislocatie