HEADERnatas3 2021 2

Redactie

De redactie


De redactie is vooral werkzaam achter de schermen. Zo zijn zij verantwoordelijk voor de website en maken zij met regelmaat de nieuwsbrief. Iedereen die zich aanmeld als cursist of lid gaat de nieuwsbrief ontvangen. Bij het ontvangen van de nieuwsbrief heb je direkt de mogelijkheid om je daarvoor af te melden, door op de link in de mail te klikken.

Soms zie je de reporters van de redactie ook op het veld actief om onder andere interviews af te nemen of foto's te nemen.

Vooral de vulling van de ledenpagina's is het werk van de redactie en zij proberen daarin vaak intresante onderwerpen te plaatsen.
Het is natuurlijk altijd mogelijk dat jij een tip hebt voor de redactie. Wij onvangen die dan graag via de mail, zodat wij dat op kunnen pakken.

In de loop der jaren werd de informatie op de website alleen maar meer en helaas ook soms onduidelijker terug te vinden. In de zomer van 2021 vond de redactie tijd dat de website aan vernieuwing toe was en heeft de redactie de website ook gebruiksvriendelijk gemaakt voor de mobiele apparaten. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie wenst je veel plezier met deze vernieuwde website

Redactie

Andre
nieuw

Jolanda
nieuw