Hoe koud is te koud?

Tips voor tijdens het koude weer.
koud
Lees meer

Hond van de maand

hond van de maandFlatcoated RetrieverLees meer

Zoeken

Gedragsbegeleiding

Bij het (her)opvoeden van uw hond kan het zijn dat uw hond gedragingen vertoont die moeilijk of niet in groepsverband op te lossen zijn. Hiervoor beschikt de VVH over een gediplomeerde gedragstherapeut, Judith Vermeulen.

Dit zijn deskundigen, zij hebben een meerjarige opleiding op HBO niveau gevolgd, op het gebied van hondengedrag. Zij kunnen met name hulp bieden daar waar het gedrag van de hond als hinderlijk of problematisch ervaren wordt. De gedragstherapeut/-begeleider richt zich vooral op het gedrag van de hond en de invloed die de eigenaar daarop kan uitoefenen.

Voor vragen over het gedrag van uw hond en/of gedragstherapie kunt u contact opnemen met:
- Judith Vermeulen, tel. 06-46445232 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NB. Om de kwaliteit van de gedragstherapie te garanderen werkt de VVH alleen samen met gediplomeerde en door de VVH erkende gedragstherapeuten. Voor iedere andere dan bovengenoemde personen die zich uitgeven als gedragstherapeut neemt de VVH geen verantwoording en is de VVH dan ook niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.

Aanmelden nieuwsbrief

Activiteit

Massage voor je hond

7 maart 2018
19.30 uur
massage
 
Lees meer

Dopjes spaar aktie

Twee cursisten vragen iedereen om medewerking.
Er kunnen weer dopjes gespaard worden.
Verzamel de dopjes in de grote ton in de kantine.
Lees meer

VVH naar tenniscomplex ?

Volg hier de laatste ontwikkelingen over de VVH op Den Dries

Laatste update 19-06-2017
Gestemd over tennislocatie