HEADERnatas3 2021 2

Leden van verdienste

Leden van verdienste

Gelukkig bestaat het kader van de VVH al een ruim aantal jaren uit een grote groep vrijwilligers die zich allemaal belangeloos inzetten voor de vereniging en haar leden.

Het spreekt voor zich dat het bestuur erg blij zijn is de inzet en toewijding van deze vrijwilligers. Om onze waardering te benadrukken en hen te bedanken voor hun actieve bijdrage aan het succes van de vereniging, organiseren wij jaarlijks oa. een Nieuwjaarsborrel en een VVH-familiedag.

Maar daarnaast kennen wij sinds 2006 binnen de VVH de titel “Lid van Verdienste”. Deze titel is bedoelt om onze speciale waardering te uiten naar mensen die iets bijzonders voor de VVH betekenen of betekend hebben. Om in aanmerking te komen voor de titel “Lid van Verdienste” moet men zich geruime tijd uitzonderlijk voor de VVH ingezet hebben of iets speciaals voor de VVH betekend hebben. Voordracht voor de titel dient door een van de kaderleden te gebeuren met onderbouwing van het verzoek. Het bestuur besluit dan vervolgens tot opname in de galerij van Leden van Verdienste.Momenteel bestaat de galerij van Leden van Verdienste uit de volgende personen:

Jan Wijnen

janJan Wijnen is sinds 1 juni 1996 kaderlid bij de VVH. Daarvan is hij al vele jaren opvoedinstructeur en obedience instructeur. Tegenwoordig is dat fun-obedience. Hij doet dit op zijn geheel eigen wijze met veel humor en heeft ontelbaar veel cursisten begeleid naar hun GH-diploma.
Verder is Jan ook al vele jaren bestuurslid, hij houdt zich vooral bezig met het terrein, de kantine, sponsors. Hij organiseert dat de kleding van de instructeurs voorzien worden van het VVH logo.
Verder is hij behulpzaam bij alles wat er bij de VVH gebeurt. Of het nou in de kantine of op het veld is, bij de feestcommissie of het pinksterweekend.
Jan draagt de VVH een warm hart toe en daarom is hij geheel terecht tijdens de BBQ op 17 juli 2022 benoemt tot erelid van de VVH!
Marijke de Rooij

marijkeMarijke de Rooij was meer dan tien jaar verbonden aan de VVH, waar zij de functie van secretaris al menige jaren vervulde. Zij is gedragstherapeut voor honden die net wat meer aandacht nodig hebben dan andere honden. Er zal niet gauw iemand tevergeefs een beroep op haar doen want Marijke was zeven dagen in de week in de weer voor VVH. Ook buiten de cluburen brengt zij bezoekjes aan scholen, om kinderen te leren omgaan met honden.

Ook was zij erbij als er snuffelstages gegeven werden aan gehandicapte, of demente bejaarden, bij wie ze dan ook veel voldoening vindt met de 'aai-honden' en waar zij dan de gedachte van de VVH op een professionele wijze uitdraagde.

Marijke de Rooij is tot lid van verdienste benoemd tijdens de carnavaleske "pinksterfilm" avond in 2010.
Yolande Mollen

yolande mRuim 16 jaar is Yolande actief geweest als instructrice bij vooral de opvoedcursussen, variërend van puppycursus tot aan elementaire gehoorzaamheid.

Daarnaast is ze de initiatiefneemster en oprichtster van de recreantengroep. Deze groep is inmiddels uitgegroeid tot een discipline waar mensen op een leuke manier plezier kunnen beleven met hun hond maar dit niet in competitieverband willen doen of op examens gericht. Deze groep heeft hiermee iets wezenlijks toevoegt aan de VVH.

Yolande Mollen is tot lid van verdienste benoemd tijdens de nieuwjaarsborrel 2008
Rob Jansen

robAls bestuurslid heeft Rob zich ruim 10 jaar ontfermd over het onderhoud van de kantine en het terrein. Na een lange tijd van voorbereiden is Rob vooral de drijvende kracht geweest achter de realisatie van de kantine zoals er die nu staat.

Rob Jansen is tot lid van verdienste benoemd tijdens de nieuwjaarsborrel 2008.
Joep van der Zanden

joepRuim 15 jaar lang is Joep actief geweest als instructeur in opvoedcursussen en gedrag & gehoorzaamheid.

Daarnaast is Joep ruim 10 jaar lang het boegbeeld geweest van de VVH als voorzitter. In die rol heeft hij aan de basis gestaan van de samenwerking met KC De Kempen en vervolgens onze eigen erkenning en aansluiting bij de stichting Gedrag&Gehoorzaamheid en Behendigheid van de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia.

Joep van der Zanden is tot lid van verdienste benoemd tijdens de nieuwjaarsborrel 2007.
Ed de Rooij

Sinds 1990 heeft Ed zich eerst een aantal jaren ingezet als penningmeester van de VVH en heeft er door goed op de centen te letten mede voor gezorgd dat we een financieel gezonde vereniging zijn geworden.

Daarnaast heeft hij zich geruime tijd ingezet als beheerder van de kantine en er samen met zijn vrouw voor gezorgd dat onze leden voorzien werden van een vers kopje koffie of een andere versnapering.

Ed de Rooij is in oktober 2006 overleden maar is in overleg met Trees alsnog tot lid van verdienste benoemd tijdens de nieuwjaarsborrel 2007.
Hans Thomassen

Als medeoprichter van de VVH heeft Hans aan de basis gestaan van deze bloeiende vereniging. Sinds de oprichting is hij ruim 18 jaar actief geweest als instructeur in zowel gedrag & gehoorzaamheid en behendigheid maar ook als bestuurslid en in verschillende commissies.

Hans Thomassen is tot lid van verdienste benoemd tijdens de nieuwjaarsborrel 2006.